FAQ

Praktisch

Wat moet ik de eerste keer allemaal meebrengen?

Bij de eerste sessie hoort ook administratie. Breng daarom het volgende mee:

  • je identiteitskaart
  • een kleefbriefje van het ziekenfonds
  • het voorschrift van de verwijzer (arts, tandarts)
Komen jullie op huisbezoek?

Enkel wanneer het echt noodzakelijk is, zijn huisbezoeken mogelijk. En dit binnen een straal van 3 km rond de praktijk. De noodzaak voor een huisbezoek moet expliciet op het voorschrift vermeld staan.

Zijn jullie geconventioneerd?

Aangezien de huidige conventie niet toelaat om op een kwalitatieve manier te werken, zijn alle therapeuten in onze praktijk gedeconventioneerd. Voor onze tarieven richten wij ons op de aanbevelingen van onze beroepsvereniging.

Kaakklachten, TMD

Kan ik nog even mijn tanden poetsen voor de behandeling?

Dat kan zeker. In onze behandelruimtes is een wastafel en handdoek aanwezig. Breng wel zelf je tandenborstel en tandpasta mee.

Duizeligheid, BPPD

Kan ik tijdens of na de behandeling meer duizelig zijn?

Een toename van de klachten kan soms voorkomen. Dit is echter van voorbijgaande aard. Soms kan men ook wat misselijk zijn. Het is daarom raadzaam om niet te eten vlak voor de behandeling.

Heb je hevige klachten, en kom je met de wagen? Dan is het verstandig om niet alleen te komen, zodat je na de behandeling niet zelf hoeft te rijden.

Hoofdpijn

Waar kan ik ergens een hoofdpijndagboek vinden?

Een hoofdpijndagboek bijhouden is erg waardevol om je hoofdpijnklacht goed in kaart te brengen. Je kan een exemplaar printen via deze link: KLIK HIER

Tinnitus - oorsuizen

Kan ik iets voorbereiden als ik voor tinnitus langskom?

Als je specifiek voor tinnitus komt, kan je best de vragenlijst op deze link downloaden en ingevuld meebrengen: KLIK HIER